AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarın çökmesini görmek

Kahve falında duvarın çökmesini görmek

Kahve falında duvarın çökmesini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sevinç gözyaşları dökmeye, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarın çökmesini gördüyseniz:

  • Yeni başlayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında duvarda koşmak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil renkli duvar görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvar takvimi görmek başarıların artacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına yorulur.

Kahve falında yüksek duvarda oturmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin duvarını kırmak dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında taştan duvar yapmak iş konusunda kısmetin açılacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine işarettir.

Kahve falında evin duvarlarını kirli görmek sevgi ve hürmet göreceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda ayet görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir