AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun boylu bayan görmek

Kahve falında uzun boylu bayan görmek

Kahve falında uzun boylu bayan görmek dertlerin dermanının bulunacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına işarettir.

Kahve falında uzun boylu bayan gördüyseniz:

  • Her tür aksilik olabilir.

Kahve falında uzun boylu bayan görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun boylu adamlar görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, işlerinin kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında uzun boylu insan görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, zaferlere doymayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi uzun boylu görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok uzun boylu insanlar görmek fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasını uzun boylu görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boy uzun erkek görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini çok uzun boylu görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir