AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini boyu uzun görmek

Kahve falında birini boyu uzun görmek

Kahve falında birini boyu uzun görmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, isabetli adımlar atılacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini boyu uzun gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle kısa bir yol yapabilir veya seyahate çıkabilirsiniz.

Kahve falında çok uzun boylu erkek görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, aile huzurunuzun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok uzun boylu görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında uzun boylu erkek almak aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, başarılarının devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında esmer uzun boylu erkek görmek sıkıntılar son bulacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini uzun boylu görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, çevre değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında ölen birini uzun boylu görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok uzun boylu insan görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına inanılır.

Kahve falında uzun boylu olmak insanların afiyet bulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir