AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok uzun boylu olmak

Kahve falında çok uzun boylu olmak

Kahve falında çok uzun boylu olmak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok uzun boylu olmak gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemek veya kendinizi daha fazla tutmamak istediğiniz konularda en kısa sürede harekete geçeceğe benziyorsunuz.

Kahve falında uzun boylu gelin görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun boylu bir kadın görmek moralinin bozulacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında uzun boylu adam görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, şansının ve bahtının açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok uzun boylu insan görmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun boylu asker görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini çok uzun boylu görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birini uzun boylu görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında boyu uzun olmak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir