AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını uzun boylu görmek

Kahve falında arkadaşını uzun boylu görmek

Kahve falında arkadaşını uzun boylu görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını uzun boylu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimseden gelebilecek olan bir teklifi kararsızlık yüzünden değerlendiremeyebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını uzun boylu görmek sağlam bir kariyer edineceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çok uzun boylu insanlar görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında çok uzun boylu bir adam görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birini uzun boylu görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında esmer uzun boylu erkek görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok uzun boylu adam görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok uzun boylu birini görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, zaferlere doymayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını uzun boylu görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir