AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyıkları almak

Kahve falında bıyıkları almak

Kahve falında bıyıkları almak işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, sağlık içinde yaşanacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına yorulur.

Kahve falında bıyıkları almak gördüyseniz:

  • Bir yere gitmeniz ya da birisi ile buluşmanız mümkündür.

Kahve falında bıyık aldığını görmek keyifli hale geleceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında erkeği bıyıklı görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi bıyıklı görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında erkekte bıyık görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaş ve bıyık görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kadının bıyıklı olduğunu görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında bıyığın beyazladığını görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında bıyıklı bebek görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir