AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince köprüden geçmek

Kahve falında ince köprüden geçmek

Kahve falında ince köprüden geçmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ince köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle özel bir plan yapabilirsiniz.

Kahve falında ince bir köprüden geçmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, yazgısının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ince köprüden geçmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, ne yapacağına yorulur.

Kahve falında ince köprü görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz üzerinde köprüden geçmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprüden yürüyerek geçmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, doğru karar veremeyeceğine yorulur.

Kahve falında denizin üzerindeki köprüden geçmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine inanılır.

Kahve falında dar bir köprüden geçmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine yorulur.

Kahve falında su akan köprüden geçmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, sevindirici şeyler duymaya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir