AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağı kopmuş insan görmek

Kahve falında bacağı kopmuş insan görmek

Kahve falında bacağı kopmuş insan görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, planların aksayacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, ilerleyeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağı kopmuş insan gördüyseniz:

  • Vereceğinden çok alan konularla vakit kaybetmemekte fayda var.

Kahve falında bacağı kopmuş insan görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üç bacaklı insan görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun bacaklı insan görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına rivayet eder.

Kahve falında tek bacaklı insan görmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacakları olmayan insan görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insanın bacağının kesildiğini görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında insan bacağı görmek kazancının ilk önce azalacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında bacağı kopan insan görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir