AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört bacaklı insan görmek

Kahve falında dört bacaklı insan görmek

Kahve falında dört bacaklı insan görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya delalet eder.

Kahve falında dört bacaklı insan gördüyseniz:

  • Eski arkadaş veya meslektaşlarla ilişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında insan bacağı görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında tek bacaklı insan görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaksız insan görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına inanılır.

Kahve falında insanın bacağının kesildiğini görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına işaret eder.

Kahve falında bacakları olmayan insan görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında bacağı kopmuş insan görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında üç bacaklı insan görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, insanlardan takdir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında uzun bacaklı insan görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir