AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarda kan görmek

Kahve falında bacaklarda kan görmek

Kahve falında bacaklarda kan görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, çalıştığına değeceğine işarettir.

Kahve falında bacaklarda kan gördüyseniz:

  • Huzurunuzu korumak için elinizden geleni yapın.

Kahve falında bacağından kan aktığını görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaktan kan aldırmak işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağında kan görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında bacaklarda kan görmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacakta kan görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağından kan aldırmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacaktan kan aktığını görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına rivayet eder.

Kahve falında bacaktan akan kan görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir