AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzümlü asma görmek

Kahve falında üzümlü asma görmek

Kahve falında üzümlü asma görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, iyi habere alamet eder.

Kahve falında üzümlü asma gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskılar artıyor olabilir.

Kahve falında asmada üzüm toplamak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında üzüm ve asma görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına inanılır.

Kahve falında kara üzüm asması görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asmadan siyah üzüm yemek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asmadan üzüm kesmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asmadan üzüm toplamak dara düşeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asma üzüm şırası görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asmada üzüm yemek kimseye el açmadan yaşayacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir