AnaSayfa / Genel / Kahve falında asmadan üzüm toplamak

Kahve falında asmadan üzüm toplamak

Kahve falında asmadan üzüm toplamak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, daha fazla kazanç getireceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına inanılır.

Kahve falında asmadan üzüm toplamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymak için biraz zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında asmadan üzüm toplamak haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında asmada üzüm toplamak işinde bol kazanç elde edeceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına işaret eder.

Kahve falında asma üzüm toplamak kâbus gibi günlerin geleceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asmada kara üzüm görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında asma üzüm yemek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine işaret eder.

Kahve falında asmada üzüm yemek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında asmadan siyah üzüm yemek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asmadan üzüm kesmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir