AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarini kaybetmek

Kahve falında bacaklarini kaybetmek

Kahve falında bacaklarini kaybetmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, hastalıklarının azalacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine yorulur.

Kahve falında bacaklarini kaybetmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde aşırı popülarite kazanmanız olasıdır.

Kahve falında bacaklarini kaybetmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, daima secde ve şükür edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağını kaybetmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında bacağının tutuştuğunu görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına inanılır.

Kahve falında bacağına dövme yaptırmak yeni maddi kapıların size açılacağın, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bacağında morluk görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bacağını kısa görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında bacağında siğil görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında bacakta yılan görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir