AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana bacağı görmek

Kahve falında dana bacağı görmek

Kahve falında dana bacağı görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dana bacağı gördüyseniz:

  • Belli bir kurum, kuruluş ya da otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde olasılıkları iyi hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında dana bacağı görmek onu uyaracağına, yeni iş kollarına girileceğine delalettir.

Kahve falında dana başı görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ahırda dana görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında dananın doğurduğunu görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında dana derisi yüzmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında konuşan dana görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş dana görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, cebinin para göreceğine delalet eder.

Kahve falında koyun ve dana görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir