AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakları ince görmek

Kahve falında bacakları ince görmek

Kahve falında bacakları ince görmek özlemelerin son bulacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, inancının zayıflayacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bacakları ince gördüyseniz:

  • Ya da iş hayatınızda bazı zorluk veya engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ince bacak görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında bacakları ince görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına inanılır.

Kahve falında kaşlarını incelmiş görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine yorulur.

Kahve falında sarı ince uzun yılan görmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ince hastalığa yakalanmak işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ince belli olmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ince yılan görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işarettir.

Kahve falında ince uzun yeşil yılan görmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir