AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm yedirdiğini görmek

Kahve falında üzüm yedirdiğini görmek

Kahve falında üzüm yedirdiğini görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm yedirdiğini gördüyseniz:

  • Romantizm sevgi temalı ilişkilere iyi gelebilir.

Kahve falında birisine üzüm yedirmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe üzüm yedirmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara üzüm yedirmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında birine üzüm yedirmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine üzüm yedirmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah üzüm yediğini görmek programların ve projelerin tutmayacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı üzüm yediğini görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının üzüm yediğini görmek insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir