AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı üzüm yediğini görmek

Kahve falında sarı üzüm yediğini görmek

Kahve falında sarı üzüm yediğini görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı üzüm yediğini gördüyseniz:

  • Yeni iş başvuruları ya da yeni iş arayışları söz konusu olabilir, doğru yöntemler kullanmalısınız.

Kahve falında sarı üzüm yediğini görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sevilip sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara üzüm yedirmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birine üzüm yedirmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil üzüm yediğini görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, yüksek mevkilere getirileceğine yorulur.

Kahve falında kara üzüm yediğini görmek sağlığının bozulmayacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğe üzüm yedirmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında birisine üzüm yedirmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında siyah üzüm yediğini görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir