AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine üzüm yedirmek

Kahve falında birisine üzüm yedirmek

Kahve falında birisine üzüm yedirmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında birisine üzüm yedirmek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişilerden öğrenecekleriniz olabilir.

Kahve falında birine üzüm yedirmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm yedirmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine inanılır.

Kahve falında üzüm yediğini görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında kara üzüm yediğini görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birine üzüm yedirmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm yedirmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, aşama göstermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm yediğini görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı üzüm yediğini görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir