AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe üzüm yedirmek

Kahve falında bebeğe üzüm yedirmek

Kahve falında bebeğe üzüm yedirmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğe üzüm yedirmek gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında bebeğe üzüm yedirmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı üzüm yediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı üzüm yediğini görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm yedirmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah üzüm yediğini görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında birine üzüm yedirmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kuru üzüm yediğini görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm yediğini görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir