AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara üzüm yedirmek

Kahve falında kara üzüm yedirmek

Kahve falında kara üzüm yedirmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında kara üzüm yedirmek gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilirsiniz.

Kahve falında kara üzüm yediğini görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara üzüm yedirmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kara üzüm görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize inanılır.

Kahve falında kara üzüm toplamak ve yemek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete yorulur.

Kahve falında kara üzüm salkımı görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında kara üzüm satın almak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kara üzüm görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kara kuru üzüm görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir