AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine üzüm yedirmek

Kahve falında ölmüş birine üzüm yedirmek

Kahve falında ölmüş birine üzüm yedirmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, kesesinin dolacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine üzüm yedirmek gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki veya anlaşmaya sıcak bakmanızda fayda var.

Kahve falında birisine üzüm yedirmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm yemek ve yedirmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birine üzüm yedirmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, parasız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin üzüm yediğini görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara üzüm yediğini görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine inanılır.

Kahve falında siyah üzüm yediğini görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında bebeğe üzüm yedirmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm yedirdiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir