AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine üzüm yedirmek

Kahve falında birine üzüm yedirmek

Kahve falında birine üzüm yedirmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, bol muhabbette olacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine işarettir.

Kahve falında birine üzüm yedirmek gördüyseniz:

  • Grup faliyetlerine katılın enerjiniz yeterli olacak.

Kahve falında kırmızı üzüm yediğini görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına işarettir.

Kahve falında bebeğe üzüm yedirmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin üzüm yediğini görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm yediğini görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında sarı üzüm yediğini görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kara üzüm yediğini görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında birine üzüm yedirmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının üzüm yediğini görmek tartışmaların sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir