AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının üzüm yediğini görmek

Kahve falında başkasının üzüm yediğini görmek

Kahve falında başkasının üzüm yediğini görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, işlerinin çok iyi olacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının üzüm yediğini gördüyseniz:

  • Biraz bilgiç veya çok bilmiş oldunuz.

Kahve falında üzüm ve incir yediğini görmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil üzüm yediğini görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işarettir.

Kahve falında birinin üzüm yediğini görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine inanılır.

Kahve falında birisine üzüm yedirmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının üzüm yediğini görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara üzüm yedirmek fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğe üzüm yedirmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz üzüm yediğini görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir