AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm yaprağı toplamak

Kahve falında üzüm yaprağı toplamak

Kahve falında üzüm yaprağı toplamak işlere nazar değeceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, işinde profesyonel kimse olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm yaprağı toplamak gördüyseniz:

  • Rahatsız edici bazı şeyleri veya ufak tefek problemleri görmezden gelmeniz problemlerin yok olmasını ya da uzaklaşmasını değil, daha da büyümesine neden olabilir.

Kahve falında üzüm yaprağı toplamak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına delalet eder.

Kahve falında üzüm yaprağı görmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve yaprağını görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, ev sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında yeşil üzüm yaprak görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, herkesin yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asma yaprağı ve üzüm görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sarı üzüm yaprağı görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm yaprağı yemek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış üzüm yaprağı görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir