AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış üzüm yaprağı görmek

Kahve falında haşlanmış üzüm yaprağı görmek

Kahve falında haşlanmış üzüm yaprağı görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, zahmete ve derde düşeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında haşlanmış üzüm yaprağı gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla talebi olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında haşlanmış üzüm yaprağı görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına yorulur.

Kahve falında haşlanmış yaprak görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış asma yaprağı görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalettir.

Kahve falında taze üzüm yaprağı görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı üzüm yaprağı görmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında üzüm yaprağı görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına inanılır.

Kahve falında üzüm yaprağı dolması görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm yaprağı toplamak verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir