AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm yaprağı görmek

Kahve falında üzüm yaprağı görmek

Kahve falında üzüm yaprağı görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, sıkıntısının biteceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm yaprağı gördüyseniz:

  • İşi eğlenceyle karıştırmanız durumunda sonuçları hoş olmayabilir.

Kahve falında üzüm yaprağı görmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı üzüm yaprağı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm yaprağı satın almak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalettir.

Kahve falında üzüm yaprağı sarmak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında taze üzüm yaprağı görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm yaprağı dolması görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, yeni bir çevre edinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm yaprağı yemek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil üzüm yaprak görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir