AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm ve yaprağını görmek

Kahve falında üzüm ve yaprağını görmek

Kahve falında üzüm ve yaprağını görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, zor bir döneme girileceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında üzüm ve yaprağını gördüyseniz:

  • Üzerinize gelen kişilere aynı hızla cevap vermeniz olayların büyümesine neden olabilir.

Kahve falında haşlanmış üzüm yaprağı görmek uzun ve hayırlı bir ömre, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında üzüm yaprağı görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında üzüm yaprağı toplamak güçten ve takatten düşeceğine, para sıkıntısının olmayacağına yorulur.

Kahve falında asma yaprağı ve üzüm görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı üzüm yaprağı görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, hasretin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil üzüm yaprak görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında üzüm ve yaprağını görmek sıkıntıya düşeceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm yaprağı yemek hasret çekenlerin kavuşacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir