AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı üzüm yaprağı görmek

Kahve falında sarı üzüm yaprağı görmek

Kahve falında sarı üzüm yaprağı görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı üzüm yaprağı gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanızda, tüm gerçekleri öğrenmeden elinizi taşın altına sokmamanızda fayda var.

Kahve falında sarı üzüm yaprağı görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış üzüm yaprağı görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm yaprağı satın almak çok önemli noktalara geleceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze üzüm yaprağı görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm yaprağı dolması görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm yaprağı yemek bir sebeple çok üzüleceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm yaprağı toplamak işlerden hayır gelmeyeceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm yaprağı görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir