AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm ve muz görmek

Kahve falında üzüm ve muz görmek

Kahve falında üzüm ve muz görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çalışmalarının takdir edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm ve muz gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden istediği gibi değil kendi istediğiniz gibi ilerlemelisiniz.

Kahve falında muz ve üzüm görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm ve muz görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında çok muz görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında muzlu süt görmek çok önemli noktalara geleceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına inanılır.

Kahve falında yarım muz görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına delalettir.

Kahve falında bozulmuş muz görmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muz dalı görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı muz yemek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir