AnaSayfa / Genel / Kahve falında muzlu süt görmek

Kahve falında muzlu süt görmek

Kahve falında muzlu süt görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında muzlu süt gördüyseniz:

  • Hayatınıza farklı bir gözle bakabilirsiniz.

Kahve falında muzlu süt görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında tarlada muz görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil muz yemek yeni bir adım atılacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine delalettir.

Kahve falında muzlar görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan muz yemek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muz elma görmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında elma muz görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında muzlu pasta yapmak çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir