AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz dalı görmek

Kahve falında muz dalı görmek

Kahve falında muz dalı görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında muz dalı gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta fayda var.

Kahve falında muz dalı görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalında muz görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında dalından muz koparmak güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine inanılır.

Kahve falında dalından muz yemek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına yorulur.

Kahve falında birinin muz verdiğini görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muz yediğini görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muz portakal görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muz dilimlemek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir