AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz ve üzüm görmek

Kahve falında muz ve üzüm görmek

Kahve falında muz ve üzüm görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine delalet eder.

Kahve falında muz ve üzüm gördüyseniz:

  • Alışılmadık aktiviteler ya da arkadaşlar farklı konular üzerinde düşünmenize neden olabilir.

Kahve falında muz ve üzüm görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm ve muz görmek adının yayılacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında olgun muz görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında kiraz ve muz görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına işarettir.

Kahve falında evinde muz görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında muz koparıp yemek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muz ağacı ekmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında maymuna muz vermek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, işlerin bir anda azalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir