AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım muz görmek

Kahve falında yarım muz görmek

Kahve falında yarım muz görmek dertlerinin biteceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına alamet eder.

Kahve falında yarım muz gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Kahve falında yarım muz görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yarım elma görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında çeyrek ve yarım altın görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yarım teneke altın görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yarım ekmek almak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yarım elma vermek zor zamanlar yaşanacağına, keyifli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarım insan vücudu görmek hanesine güneş doğacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yarım kedi görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir