AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm tartmak

Kahve falında üzüm tartmak

Kahve falında üzüm tartmak kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm tartmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarına elindeki imkanları göstermek için hoş sürprizler yapabilirsin.

Kahve falında üzüm tartmak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeker tartmak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında bir şey tartmak eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine işaret eder.

Kahve falında patates tartmak kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine işarettir.

Kahve falında pirinç tartmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odun tartmak fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ekmek tartmak fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına delalettir.

Kahve falında kilosunu tartmak büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir