AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek tartmak

Kahve falında ekmek tartmak

Kahve falında ekmek tartmak yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, gelirinden yana memnun olacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına işarettir.

Kahve falında ekmek tartmak gördüyseniz:

  • Gökcisimlerinin ters açıları sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından yıkıcı dedikodular yapmaya itiyor.

Kahve falında ekmek tartmak büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına işaret eder.

Kahve falında bir şey tartmak her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilosunu tartmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, ana baba sözü dinlemeye delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin tartmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sebze tartmak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında pirinç tartmak kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kilo tartmak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına inanılır.

Kahve falında un tartmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir