AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun tartmak

Kahve falında odun tartmak

Kahve falında odun tartmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, yol kat edeceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına delalettir.

Kahve falında odun tartmak gördüyseniz:

  • Anlaşmazlık yaşadığınız kişilerle aranızda yaşanan anlaşmazlığın çözülemeyeceğini görmeniz anlaşmayı sonlandırabilir.

Kahve falında odun tartmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında et tartmak kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında şeker tartmak hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Kahve falında zeytin tartmak hayırlı işlere girişileceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında yün tartmak hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında bal tartmak kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına yorulur.

Kahve falında süt tartmak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına delalettir.

Kahve falında pirinç tartmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir