AnaSayfa / Genel / Kahve falında iltihabı sıkmak

Kahve falında iltihabı sıkmak

Kahve falında iltihabı sıkmak vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında iltihabı sıkmak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak ya da belli isteklerinizi gerçekleştirmek için farklı yaklaşımları dikkate almanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında iltihap sıkmak kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iltihaplı sivilce sıkmak çok büyük miktarda para kazanacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında iltihabı sıkmak çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine delalet eder.

Kahve falında iltihaplı tırnak görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine yorulur.

Kahve falında bacağında iltihaplı yara görmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında kulak iltihabı görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında memeden iltihap aktığını görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında gözde iltihap görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir