AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm şerbeti görmek

Kahve falında üzüm şerbeti görmek

Kahve falında üzüm şerbeti görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, müjdeli haberler alacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm şerbeti gördüyseniz:

  • Başkalarının yanlışları sizin için öğretici olabilir.

Kahve falında üzüm şerbeti görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına işarettir.

Kahve falında üzüm şerbeti içmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında şerbet içmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine delalettir.

Kahve falında şehadet şerbeti içmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, huzurlu günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında birine şerbet vermek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında gül şerbeti içmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak şerbet içmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında kızılcık şerbeti görmek süzüleceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir