AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine şerbet vermek

Kahve falında birine şerbet vermek

Kahve falında birine şerbet vermek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, inancının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine şerbet vermek gördüyseniz:

  • Yabancılar, yurtdışı bağlantılı ya da eğitmen konumundaki kişiler, uzmanlar v.b çalışma biçiminizle ilgili yorumlar yapabilirler.

Kahve falında kızılcık şerbeti görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, yüksek bir makama geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı şerbeti kaynatmak kudretli ve hikmetli kimse olacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına yorulur.

Kahve falında kızılcık şerbeti içmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına işarettir.

Kahve falında üzüm şerbeti görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şerbet yaptığını görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, nimetin ve kazancın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak şerbet içmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına rivayet eder.

Kahve falında loğusa şerbeti görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, şansın yüze güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül şerbeti görmek kişinin yaşamının değişeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir