AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski giysi satmak

Kahve falında eski giysi satmak

Kahve falında eski giysi satmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında eski giysi satmak gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişileri ikna etmek zaman alabilir.

Kahve falında eski giysi satmak arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında giysi satmak bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski giysileri atmak sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski giysi görmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında eski giysiler görmek kafasının boşalacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine inanılır.

Kahve falında eski halı satmak manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına inanılır.

Kahve falında eski evini satmak efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında eski eşyaları satmak yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, zor günlerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir