AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta satmak

Kahve falında pırlanta satmak

Kahve falında pırlanta satmak sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, önünün kapanacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına delalettir.

Kahve falında pırlanta satmak gördüyseniz:

  • Problemleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz.

Kahve falında pırlanta satmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pırlanta yemek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında pırlantanın taşının düştüğünü görmek alanında marka bir isim olacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizden pırlanta toplamak fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında pırlantalı bilezik görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, güzel bir iş fırsatına rivayet etmektedir.

Kahve falında pırlanta küpe görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pırlanta alyans takmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden pırlanta yüzük almak yüklü miktarda para kazanacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir