AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm pekmezi kaynatmak

Kahve falında üzüm pekmezi kaynatmak

Kahve falında üzüm pekmezi kaynatmak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında üzüm pekmezi kaynatmak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız çalışmalar daha verimli olabilir.

Kahve falında üzüm pekmezi kaynatmak maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm pekmezi görmek tüm düzenin alt üst olacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına inanılır.

Kahve falında üzüm pekmezi yemek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pekmez yapıldığını görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, alım gücünün artacağına işarettir.

Kahve falında pekmez satın almak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz pekmez görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında pekmez tahin görmek fal sahibinin elinin darlaşacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına yorulur.

Kahve falında pekmezli sucuk görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir