AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir fidesi dikmek

Kahve falında incir fidesi dikmek

Kahve falında incir fidesi dikmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incir fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunmak doğru olmayabilir.

Kahve falında incir fidesi dikmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, hep dua edeceğine işaret eder.

Kahve falında gül fidesi dikmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil biber fidesi dikmek geçim sıkıntısının biteceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına işaret eder.

Kahve falında zeytin fidesi dikmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz fidesi dikmek onlar için çabalayacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında domates fidesi dikmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sorunların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çilek fidesi dikmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fasulye fidesi dikmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir