AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma dalı dikmek

Kahve falında asma dalı dikmek

Kahve falında asma dalı dikmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asma dalı dikmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeniz duygusal anlamda size iyi gelip bazı konularda ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında asma dalı dikmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine alamet eder.

Kahve falında asma dalı yemek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına inanılır.

Kahve falında asma dalı kırmak kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında asma dalı koparmak sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asma dalı kesmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm asması dikmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına rivayet eder.

Kahve falında asma fidanı dikmek hayaller kurulacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asma çubuğu dikmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir