AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma dikmek

Kahve falında asma dikmek

Kahve falında asma dikmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asma dikmek gördüyseniz:

  • Artık çok da faydalı olmayan iş, ilişki, yöntem, eşya, alışkanlık v.b türünde şeyleri geride bırakmak gerekiyor olabilir.

Kahve falında üzüm asması dikmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asma dikmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında asma fidanı dikmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, hile ile mal elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında asma dalı dikmek yalan söyleyeceğine, sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asma çubuğu dikmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, yazgısının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında asma ağacı dikmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine delalet eder.

Kahve falında asma yaprağı yemek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm asmaları görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, bunu da herkese ilan edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir