AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma çubuğu dikmek

Kahve falında asma çubuğu dikmek

Kahve falında asma çubuğu dikmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, işlerinin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında asma çubuğu dikmek gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaçırmaktan korkup yumuşamayın.

Kahve falında asma çubuğu dikmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine yorulur.

Kahve falında asma çubuğu görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında üzüm çubuğu dikmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında çubuk görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bağ çubuğu görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çubuk kırmak sorunlarının artacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına alamet eder.

Kahve falında metal çubuk görmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında demir çubuk görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir