AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma ağacı dikmek

Kahve falında asma ağacı dikmek

Kahve falında asma ağacı dikmek evde dinlenmek zorunda olacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, rızkının bollaşacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında asma ağacı dikmek gördüyseniz:

  • Kafanızı altüst eden meselelerde belli bir sonuca varabilirsiniz.

Kahve falında asma ağacı dikmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asma fidanı dikmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asma çubuğu dikmek fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına yorulur.

Kahve falında asma dalı dikmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm asması dikmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında asma dikmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asma ağacını görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, bahtın açık olmasına inanılır.

Kahve falında asma ağacına tırmanmak zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir