AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah üzüm asması görmek

Kahve falında siyah üzüm asması görmek

Kahve falında siyah üzüm asması görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sevilen bir kişi olunacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah üzüm asması gördüyseniz:

  • Özel bir problemin tekrar ele alınması gerekebilir.

Kahve falında asmadan siyah üzüm yemek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine inanılır.

Kahve falında siyah üzüm asması görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına inanılır.

Kahve falında üzüm asması görmek kişinin gönlünü alacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında asmada üzüm toplamak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işaret eder.

Kahve falında asmadan üzüm toplamak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara üzüm asması görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işaret eder.

Kahve falında asmada beyaz üzüm görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine inanılır.

Kahve falında asmadan üzüm koparmak yemek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir