AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerini karınca sarmak

Kahve falında üzerini karınca sarmak

Kahve falında üzerini karınca sarmak geniş bir rızka kavuşacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, sıkıntılar son bulacağına, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzerini karınca sarmak gördüyseniz:

  • Sabırsız bir tutum içinde olmanız nedeniyle aileniz fertleri veya komşularınızla kolayca stresli bir ortama sürüklenebilirsiniz.

Kahve falında vücudu karınca sarmak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına işarettir.

Kahve falında karınca sarmak isteklerine ve arzularına kavuşacağına, mahsullerin fazlalaşacağına alamet eder.

Kahve falında karınca sardığını görmek yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzerini karınca sarmak hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tütün sarmak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza yorulur.

Kahve falında halı sarmak çok büyük bir rahata ereceğine, güzel sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında odun sarmak uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında lahana dolması sarmak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir