AnaSayfa / Genel / Kahve falında karınca sardığını görmek

Kahve falında karınca sardığını görmek

Kahve falında karınca sardığını görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, büyük savaşların yaşanacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, merdiven atlayacağına, çektiği zorlukların biteceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında karınca sardığını gördüyseniz:

  • Farklı sözlerin, anlaşmaların ya da fırsatların altından kalkabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında karınca sardığını görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karınca sarmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına yorulur.

Kahve falında üzerini karınca sarmak bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına işarettir.

Kahve falında vücudu karınca sarmak herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kefene sarmak ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında siyah sarık sarmak zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek sarmak onların önüne geçeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında esrar sarmak zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, hile ile mal elde etmeye alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir